Mawashi logo
Reikiavonden:

Wij organiseren regelmatig Reikiavonden. Deze staan ook open voor mensen die nog geen Reiki hebben maar er wel interesse in hebben. Kijk op de kalender voor data en opgave


Website deelnemers
Irene de Bruin
Petra Kennis

pIrene de Bruin Petra Kennis

Even voorstellen

Irene Mijn naam is Irene de Bruin en ik woon in het oude kerkje in Hedikhuizen, in het buitengebied. Hier heb ik ook een heerlijke praktijkruimte. Ik ben Reikimaster en Magnified Healing Master Teacher. Naast healing hou ik me ook bezig met handanalyse, coaching en mag ik mensen ondersteunen in hun (spirituele) groei middels geleide meditaties of dagdroomsessies. Ik volgde hiervoor de opleiding bij Academie Antropodynamica. Daarnaast heb ik me verdiept in Bachbloesems, die ook geweldig kunnen werken voor ons. Daarnaast houden we hier in het kerkje spirituele bijeenkomsten. Ik ben getrouwd met een lieve man Nils en ik heb een schat van een dochter, Femke. Naast deze bezigheden zijn mijn interesses en hobby’s: viool, wandelen, in de natuur zijn, lezen, tekenen en knutselen en mijn kippen. Daarnaast blijf ik onvermoeid proberen mijn moestuin te laten floreren. Klik hier om naar mijn persoonlijke website te gaan voor meer informatie. Wil je weten hoe ik ooit met Reiki ben begonnen, klik dan hier voor mijn persoonlijke verhaal.


PetraMijn naam is Petra Kennis. Ik ben Reikimaster in zowel de Westerse- als de Japanse stijl en master-teacher in diverse andere healingsystemen zoals SSR en magnified healing. Daarnaast volgde ik medische basiskennis en de opleiding tot Aurahealer- en Reader in bij Trance-Art in Den-Haag. Meest recent volgde ik met veel plezier de Coachingsopleiding van ICM. Ik ben nu eenmaal het type van "een leven lang leren."

Naast het geven van coaching en trainingen in mijn eigen praktijk werk ik op een basisschool in Leiden. Ik geef les in een schakelklas aan kinderen die nog geen Nederlands spreken. Ik ben de ict- en stagecoördinator en verder ondersteun en adviseer ik bij IB en RT taken. Ik ben geinteresseerd in hoe ik zelf en hoe de wereld in elkaar steekt. Daarom lees ik graag boeken over allerlei vormen van geneeswijzen, meditatietechnieken psychologie en psychosomatiek.
Mijn praktijk kun je vinden in Voorschoten (Noord Hofland.) Klik hier om naar mijn persoonlijke website te gaan over coaching, training en healing te gaan. Wil je weten hoe ik ooit met Reiki ben begonnen, klik dan hier.


AbMijn naam is Ab Mizee. Ik ben Reiki-master, Magnified Healing Master Teacher (1e fase), aura healer (gediplomeerd) en ik heb de opleiding voor aura reader bij het Essence College in Bodegraven gedaan. Een jaar of vier geleden kwam ik door een vervelende blessure aan mijn hand, in aanraking met Reiki. Nu heb ik mij altijd al geïnteresseerd voor niet alledaagse zaken, dus toen een Reiki-beoefenaar mij aanbood deze blessure te behandelen, stemde ik hier graag mee in. Ik stond er weliswaar enigszins sceptisch tegenover maar toen na een paar behandelingen de klachten nagenoeg verdwenen waren, begon het te kriebelen en kreeg ik zo’n idee van: “dat wil ik ook leren”. Ik ben toen op het zoek gegaan naar een Reiki-master en kwam daarbij terecht op website van reikicentrum Mawashi. Omdat deze site mij direct aansprak, heb ik contact gezocht met Petra en bij haar heb ik de cursussen Reiki I en II gedaan. Inmiddels heb ik onder haar leiding ook het masterschap (Reiki III) bereikt. Naast nog wat vrijwilligerswerk zijn mijn hobby’s het omgaan met dieren (vooral marterachtigen) en het luisteren naar (bijna) alle muziek.