Mawashi logo
Reikiavonden:

Wij organiseren regelmatig Reikiavonden. Deze staan ook open voor mensen die nog geen Reiki hebben maar er wel meer vanaf willen weten. Kijk op de kalender voor data en opgave


Website deelnemers
Irene de Bruin
Petra Kennis
Reiki cursussen  Behandelingen

Reikiavonden

Van harte aanbevolen ...

Een lijst van mensen die wij persoonlijke kennen en waarnaar we vol vertrouwen willen doorverwijzen:

Marjan Mos
Marjan was een tijd lang betrokken bij de organisatie van onze Reikiavonden in Liempde. Inmiddels heeft zij een praktijk voor hypnotherapie en psychologische begeleiding.

Gerard van Seventer
Gerard van Seventer is Reiki master, Magnified Healing Master Eerste Fase en beoefenaar van de Magnified Healing Derde Fase. Inmiddels heeft hij een praktijk voor natuurgeneeskunde in Darp.

Dancing Cloud
Dancing Cloud is Wolfclan-teacher, Reikimaster en Magnified Healing-teacher. Ze geeft regelmatig cursussen en workshops in Leeuwarden.

Annette Weers
Een van mijn lieve leraressen tijdens de healing- en readingopleiding die ik gevolgd heb. Je kunt bij haar terecht voor aurahealing, Voice dialogue, opleiding tot ademcoach, inspiratie-workshops en elke maand organiseert ze de rode tent in Leiden.

Handige andere Pagina's ...

John Keet massagetafels
Op zoek naar een massage en/of reikitafel? Kijk dan eens op deze website. Irene en ik hebben onze tafel via deze site bij Praktika, de sociale werkplaats in Meppel, besteld. Betaalbaar en hij wordt nog thuisgebracht ook.